Långekärrsskolan Leka Lära Leva

Långekärrskolan Leka Lära Leva är en mysig, liten skola, där alla känner och bryr sig om varandra. Vi, som har våra barn på Långekärrsskolan Leka Leva Lära har gjort ett aktivt val. Vi vill att våra barn ska växa upp i en trygg miljö och ha nära till både förskolan och skolan. Det ska vara roligt att komma till skolan varje dag. Man ska känna glädje och lust att lära sig nya saker. Man ska få utvecklas efter sina individuella förutsättningar.

Vår fantastiska skolgård inspirerar till rörelse och lek. Här finns stora gräsytor, en fotbollsplan, sandlådor, gungor och berg att klättra i. Närheten till gravfältet Pilane ger oss ett historiskt perspektiv och den närliggande skogen har vi våra egna små världar.

Skolan drivs av en ekonomisk förening utan vinstsyfte. Den elevpeng vi får till skolan går helt och hållet till driften av verksamhetens alla delar.

Varmt välkommen till oss!