Ansökan

Vi har just nu tillsatt alla tjänster inför starten. Vi tar gärna emot spontanansökningar och det kan finnas behov av extra personal i kök och barngrupperna i vår förskola. Är Du bara nyfiken på oss för kommande anställning så kontakta oss för ett besök.

Vi har startat en fristående förskola vid årsskiftet 2016/17 med 23 barn och under en
3-årsperiod ser vi att den utökas med ett lågstadium. Finns det intresse, så bygger vi vidare upp till åk 6. Förskolan och skolan har mycket fina lokaler och omgivningar.

Det är en förskola/skola med få barn men stora ytor och fina förutsättningar att skapa en bra arbetsmiljö. Då skolan ligger på landet är det fördel att ha bil. Det finns en förtur i kön till hyreslägenheter i skolans närhet. Skolan är uppförd i en natur som är speciell för ön, en dalgång, omgiven av skogsbeklädda berg. Området har gamla kulturtraditioner såväl som nya. I skolans närhet finns hällristningar, bronsåldersrösen och ett av Bohusläns största gravfält från järnåldern.

kontakt@langekarrsskolan.se